top of page
over ons goud.png
bewerkt over ons1_edited.jpg
bewerkt over ons_edited_edited_edited.jpg

Wij - Tanja en Nathalie – zijn betrokken, betrouwbaar en enthousiast. Door tot stilstand te komen, kom je vooruit. Daar geloven wij in. Wij zijn als mens en coach complementair aan elkaar –het zou dus ook voor kunnen komen dat we je verwijzen naar elkaar of een andere professional, wanneer dat nodig is in jouw proces-. Wij vinden verbinding in de manier waarop wij in het leven staan, we kennen elkaars levenspad, hebben -én houden van- humor, we zijn genuanceerd, streven naar gelijkwaardigheid en gaan respectvol om met onze cliënten en elkaar. Dit is de manier waarop wij in het leven staan en hoe wij onze praktijk voeren.

Heeft diverse coachopleidingen achter de rug, waarbij het accent ligt op trauma- en rouwverwerking.
Zij zoekt de verbinding tussen lichaam en geest. Maar al te vaak blijkt dat stress, onverwerkt trauma en/of rouw onderliggend zijn aan stilstand in persoonlijke ontwikkeling, maar ook lichamelijke klachten en blokkades opleveren. Coaching biedt hierin een oplossing.

 

Daarnaast is zij gediplomeerd en geaccrediteerd massagetherapeut met een eigen, goedlopende praktijk.
Wanneer het nodig is binnen een coachtraject, kan het lichaamswerk eventueel ten dienst staan van de coaching.
De connectie tussen hoofd en hart is onlosmakelijk met elkaar verbonden en dit gegeven is altijd aanwezig in de werkwijze van Tanja. Zij is altijd in ontwikkeling, door het volgen van aanvullende opleidingen, die haar in staat stellen haar werk nog meer uit te diepen.

Heeft diverse coachopleidingen gevolgd en de opleiding Toegepaste Psychologie en is, naast het voeren van haar coachpraktijk, werkzaam binnen het bedrijfsleven. 

Binnen die omgeving is zij onder andere intern vertrouwenspersoon. Wanneer je vragen hebt op persoonlijk of zakelijk vlak zijn er diverse manieren om middels coaching inzichten te krijgen die je verder helpen. Door naar je te luisteren, te horen wat niet gezegd wordt, je af en toe te confronteren met jezelf, help ik je op weg. Altijd met respect voor jou en je vraagstuk. Communicatie is de sleutel tot het verkrijgen van een goede verstandhouding, begrip en duidelijkheid. Een gezonde nieuwsgierigheid en een altijd aanwezige interesse in de ander zorgen voor een veilig klimaat. Daarnaast een goede energie, begrip voor de ander, weten dat de eerste stap niet makkelijk hoeft te zijn maar wel de opstap is naar het in beweging brengen van dat wat -tijdelijk- vastloopt; dat is de basis van waaruit ik werk. 

Heb je interesse in het voeren van gesprekken in de natuur? Dat behoort eveneens tot de mogelijkheden door middel van wandelcoaching.

nathalie goud.png
tanja goud.png
bottom of page